Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Fuusio on Fyysikkokillan vuosijuhla ja killan vuoden arvokkain ja juhlavin tapahtuma. Fuusiota vietetään joka vuosi maaliskuussa, Albert Einsteinin syntymäpäivää (14.3.) lähimpänä lauantaina. Vuosijuhla tuo yhteen niin nykykiltalaiset kuin kaikenikäiset alumnit. Fuusiotunnelmaan virittäytyminen alkaa hyvissä ajoin, sillä vuosijuhlaviikko on aina täynnä kaikkea suurta ja mahtavaa tapahtumaa niin fyysikoiden kuin fyysikoiden ystävienkin iloksi.

Arvokkuudesta huolimatta vuosijuhla ei ole jäykkä tai tylsä tapahtuma, vaan Fuusioon kuuluu ehdottomasti hauskanpito juhlavissa tunnelmissa. Vuosijuhlat alkavat cocktail-tilaisuudella, jossa killan raati vastaanottaa muiden kiltojen, yhdistysten ja muiden porukoiden tervehdykset. Tilaisuudesta siirrytään pääjuhlaan, jossa juhlan kulkuun kuuluu usean ruokalajin illallismenu asianmukaisine juomineen, sitseiltä tuttuja lauluja, kunnianosoitusten jako, esityksiä ja puheita. Pääjuhla päättyy tansseihin, jonka jälkeen siirrytään yleensä salassa pidettävään jatkopaikkaan, missä meno heittäytyy villiksikin jatkobändin tahdissa. Seuraavana päivänä juhlijat pääsevät nauttimaan silliaamiaisesta eli silliksestä.

Fuusio on vuosijuhlien tapaan iltapukujuhla, jossa miehillä on asuna tumma puku tai frakki ja naisilla pitkä iltapuku. Lisäksi käytössä ovat akateemiset kunniamerkit sekä kiltalaiset saavat käyttää kiltanauhaa. Näiden käytöstä löytyy lisää tietoa killan tunnusohjesäännöistä.