Kulukorvauttamalla voit saada killan tarpeisiin käyttämäsi rahat kätevästi takaisin. Lähtökohtaisesti kaikista tulevista hankinnoista ja matkakuluista tulee aina sopia omaa toimintaa lähimmän raatilaisen kanssa. Näin ei tule yllätyksiä kummallekaan osapuolelle, ja saat rahasi varmemmin takaisin.

Sähköinen kulukorvauslomake löytyy täältä

Ohje lyhyesti:

  • Täytä lomakkeeseen nimesi, tilinumerosi sekä lyhyt selvitys kulujen syystä
  • Skannaa kuitti joko skannerilla tai puhelimen skannaussovelluksella ja liitä se lomakkeeseen PDF-tiedostona. Varmista, että kuitin tiedot ovat selvästi luettavissa. Mikäli maksoit ostokset verkossa, liitä tapahtuman kuitti ja tosite maksusta verkkopankistasi.
  • Erittele lyhyesti kuitin sisältö ja summa. Käteismaksuissa pyöristä lähimpään viiteen senttiin, jotta saat sentilleen kuluttamasi rahat takaisin.

Matkakorvaukset

Matkakorvaukset tulee vielä tehdä perinteisellä lomakkeella, kunnes sähköinen versio valmistuu. Killan kilometrikorvaus vuodelle 2019 on 0,25 €.

Lomake löytyy täältä

Täytä lomakkeen kaikki kohdat siistillä käsialalla ja palauta se kiltahuoneen postilaatikkoon tai suoraan raatilaiselle.

Tilaukset/sponsoroinnit yrityksiltä

Killalle tulevat laskut voi lähettää osoitteeseen Fyysikkokilta / PL 69 / 02151 Espoo tai rahastonhoitaja@fyysikkokilta.fi . Sovi tilauksista etukäteen raatilaisen kanssa.

Killan tilinumero on FI12 6601 0001 0618 94, jonne voi kiireellisissä tapauksissa siirtää rahaa viitenumerolla 314. Yrityssponsorointeja sopiessa ole yhteydessä raatilaisiin ja rahastonhoitajaan, jolloin maksuliikenne voidaan hoitaa asianmukaisesti.