Kulukorvauttamalla voit saada killan tarpeisiin käyttämäsi rahat kätevästi takaisin. Lähtökohtaisesti kaikista tulevista hankinnoista ja matkakuluista tulee aina sopia omaa toimintaa lähimmän raatilaisen kanssa. Näin ei tule yllätyksiä kummallekaan osapuolelle, ja saat rahasi varmemmin takaisin.

Sähköinen kulukorvauslomake löytyy täältä

Ohje lyhyesti:

  • Täytä lomakkeeseen nimesi, tilinumerosi sekä lyhyt selvitys kulujen syystä
  • Skannaa kuitti joko skannerilla tai puhelimen skannaussovelluksella ja liitä se lomakkeeseen PDF-tiedostona. Varmista, että kuitin tiedot ovat selvästi luettavissa. Mikäli maksoit ostokset verkossa, liitä tapahtuman kuitti ja tosite maksusta verkkopankistasi.
  • Erittele lyhyesti kuitin sisältö ja summa. Käteismaksuissa pyöristä lähimpään viiteen senttiin, jotta saat sentilleen kuluttamasi rahat takaisin.

Matkakorvaukset

Matkakorvaukset tulee vielä tehdä perinteisellä lomakkeella, kunnes sähköinen versio valmistuu. Killan kilometrikorvaus vuodelle 2022 on 0,25 €.

Lomake löytyy täältä

Täytä lomakkeen kaikki kohdat siistillä käsialalla ja palauta se kiltahuoneen postilaatikkoon tai suoraan raatilaiselle.

Vuosijuhla- ja muut edustukset

Vuosijuhlaedustuksia kulukorvauttaessa tarvitaan sähköpostivahvistus ilmoittautumisesta ja kuva maksusta, esimerkiksi kuvankaappaus verkkopankista.