Tiedotuskanavat

Killalla on monia eri kanavia, joilla tavoittaa jäsenet ja yhteistyötahot. Tärkeimpiä sisäisen viestinnän kanavia ovat Telegram-tiedotuskanavat suomeksi ja englanniksi sekä sähköpostilistat. Ulkoista näkyvyyttä tuovia kanavia ovat esimerkiksi Instagram ja Facebook (linkit alapalkissa).

Sähköpostilistat

Killan viikkotiedote lähetetään maanantaisin sähköpostilistalle FK tieto ja englanniksi listalle FK English. Viikottainen tiedote sisältää tietoa killan järjestämistä tapahtumista ja viestintävastaavan poimintoja muiden toimijoiden tapahtumista, sekä ajankohtaisia opintoasioita. Myös killan viralliset kokouskutsut lähetetään listalle. Listalle kuuluvat kaikki killan jäsenet. Mikäli haluat tiedotteesesi tälle listalle, laita viestiä osoitteeseen viestintavastaava@fyysikkokilta.fi.

Avoimista työpaikoista ja yritysexcursioista tiedotetaan listalla FK ura. Listalle tulevan semiviikottaisen uratiedotteen kokoaa yrityssuhdevastaava. Mikäli haluat ilmoituksesi avoimesta työ- tai dippapaikasta tai muusta vastaavasta ura-listalle, laita viestiä yrityssuhdevastaava@fyysikkokilta.fi.

Myös killan toimihenkilöt ja fuksit ovat tavoitettavissa omalta sähköpostilistaltaan. Kaikki killan listat ovat tiukasti moderoituja, joten mikäli sinulla on tähdellistä kerrottavaa kyseisillä listoilla, ole viestintävastaavaan yhteydessä. Vanhemmat vuosikurssit tavoittaa kunkin vuosikurssin oman Telegram-ryhmän kautta.

Killan sähköpostilistat on toteutettu Google-ryhminä. Tiedustelut killan sähköpostilistoille liittymisestä voi lähettää osoitteeseen viestintavastaava@fyysikkokilta.fi. Kaikilta killan muotoa nimi@fyysikkokilta.fi olevilta sähköpostilistoilta voi poistua laittamalla sähköpostia osoitteeseen nimi+unsubscribe@fyysikkokilta.fi.

Vaalipeli

Killan vaalipeli käydään syksyisin omalla keskustelufoorumilla eli Fiirumilla, jolla raati- tai toimihenkilövirkoihin ehdolla olevat henkilöt voivat esitellä itsensä. Myös tiukkojen kysymysten esittäminen ehdokkaille on erittäin suotavaa.