Tiedotuskanavat

Sähköpostilistat

Viikkotiedotteet laitetaan sähköpostilistalle tieto@fyysikkokilta.fi. Viikottainen tiedote sisältää tietoa killan järjestämistä tapahtumista ja viestintävastaavan poimintoja muiden toimijoiden tapahtumista, sekä ajankohtaisia opintoasioita. Myös killan viralliset kokouskutsut lähetetään listalle. Listalle kuuluvat kaikki killan jäsenet.

Avoimista työpaikoista ja yritysexcursioista tiedotetaan listalla ura@fyysikkokilta.fi. Listalle tulevan semiviikottaisen uratiedotteen kokoaa yrityssuhdevastaava.

Myös eri vuosikurssit sekä killan toimihenkilöt ovat tavoitettavissa omilta sähköpostilistoiltaan. Mikäli sinulla on tähdellistä kerrottavaa kyseisillä listoilla, ole viestintävastaavaan yhteydessä.

Killan sähköpostilistat on toteutettu Google-ryhminä. Tiedustelut killan sähköpostilistoille liittymisestä voi lähettää osoitteeseen viestintavastaava@fyysikkokilta.fi. Kaikilta killan muotoa nimi@fyysikkokilta.fi olevilta sähköpostilistoilta voi poistua laittamalla sähköposti osoitteeseen nimi+unsubscribe@fyysikkokilta.fi.

Some

Facebooksivu
Facebookryhmä
Instagram
Suomenkielinen tietokanava Telegrammissa
Englanninkielinen tietokanava Telegrammissa

Vaalipeli

Killan vaalipeli käydään omassa keskustelufoorumissa eli Fiirumissa, jossa raati- tai toimihenkilövirkoihin ehdolla olevat henkilöt voivat esitellä itsensä. Tiukkojen kysymysten esittäminen ehdokkaille on erittäin suotavaa.