Mikäli haluat antaa palautetta jostain kurssista, sinulla on kehitysehdotuksia tai jokin muu asia askarruttaa mieltä, voit ottaa milloin vain yhteyttä opintovastaavaan. Jos asiasi koskee opintojen suunnittelua, kannattaa olla yhteydessä SCI:n opintoneuvojiin tai Aallon oppimispalvelujen henkilökuntaan.

Opintoneuvojat päivystävät kaikilla SCI:n kiltiksillä. Fyysikkokillan kiltiksellä päivystys on torstaisin klo 10-12. Opintoneuvojat vastaavat kysymyksiin myös Telegramissa @OpintoneuvojaSCI ja sähköpostilla advisors-sci@aalto.fi.

Kandidaattiohjelman (Teknillinen fysiikka ja matematiikka) neuvonnasta vastaa opintokoordinaattori Suvi Saviniemi. Yhteydenotot @aalto.fi -sähköpostin kautta osoitteeseen opiskelijapalvelut@aalto.fi.

Maisteriohjelmien (Engineering physics ja Mathematics and operations research) neuvonnasta vastaa opintosihteeri Nina Vainikka ja suunnittelija Emma Perilä. Yhteydenotot @aalto.fi -sähköpostin kautta osoitteeseen studentservices@aalto.fi.

Englanninkielisen kandidaattiohjelman (Quantum technology) neuvonnasta vastaa opintokordinaattori Hanne-Maaria Hirvonen ja suunnittelija Elsa Kivi-Koskinen. Yhteydenotot @aalto.fi -sähköpostin kautta osoitteeseen bsc.tech@aalto.fi.