Mikä ManMan?

ManMan on mitä luultavimmin Suomen paras fyysikkoshowtanssiryhmä! Ilahdutamme mielellämme yleisöä erilaisissa tapahtumissa häistä sitseihin kekseliäillä koreografioillamme ja energisellä esiintymisellämme. Jos haluat vaihtelua esimerkiksi opiskelijatapahtumiin, on ManMan juuri sinun vaihtoehtosi. Ota siis yhteyttä ManManManiin esimerkiksi Telegramin kautta (@amak001 ).

Jos olet fyysikko ja haluat mukaan, ota silloinkin rohkeasti yhteyttä! Kynnys liittyä ManManiin pyritään pitämään mahdollisimman alhaalla ja kaiken tasoiset tanssijat ovat tervetulleita. Tärkeintä on hauskanpito! Koreografioita pyritään suunnittelemaan niin, että vaikka kaikki varmasti kykenevät niihin, niin jokaiselle löytyy myös sopivasti haastetta. Vain aniharvalla meistä on edeltävää tanssikokemusta. ManMan tarvitsee juuri sinua!

Historiaa

Monet hyvät jutut lähtevät liikkeelle vitsistä. ManMan ei lähtenyt. Jaana Vapaavuoren esittämää visiota fyysikoiden miestanssiryhmästä pidettiin vitsinä, mutta pian se olikin totista totta. Syksyn 2006 fukseja lähestyttiin jäynällä: fuksiaapiseen lisättiin seksikkäillä promokuvilla höystetty juttu Fyysikkokillan ”perinteikkäästä” tanssiryhmästä ManManista, joka siirtyisi joka syksy uusien fuksien vastuulle.

Jotta jäynästä tulisi täydellinen, pieni ryhmä fyysikoita harjoitteli kiireisesti Jaanan johdolla show’n, joka esitettäisiin fuksien tervetuloillassa. Tuolloin esiintyneiden kantaManManilaisten mukaan ensiesitys oli kaukana onnistuneesta; ManMan joutui tanssimaan pimeässä soraisessa montussa äänentoistonaan vain vanha rahiseva mankka.

Jostain selittämättömästä syystä ManMan alkoi kuitenkin saada keikkaa, paljon keikkaa, ja alkuperäinen porukka innostuikin jatkamaan ManManissa mukanaan yksi onnistuneesti rekrytoitu fuksi. Pian Suomen opiskelijapiireissä alkoi syntyä kiivas puskaradio kiihkeästä ja innovatiivisesta tanssiryhmästä ManManista, joka ei jätä yleisöään kuivaksi. Naiset eivät malttaneet pysyä yleisössä, vaan lopulta muutama pääsi soluttautumaan ryhmän sisälle.

Vuosien mittaan julkisuuden tuoma rappiollinen elämä ja ryhmän sisällä kasvaneet taiteelliset erimielisyydet saivat kuitenkin tanssijat siirtymään omiin soolouriinsa, ja ManMan pääsi näivettymään. Legenda kuitenkin jäi…

…ja keväällä 2012, kuin ylväs Fenix-lintu konsanaan, ManMan nousi tuhkista vahvempana kuin koskaan!