Fyysikkokillalla on useita tavaroita, joita jäsenet saavat lainata käyttöönsä. Tavaroita voidaan lainata myös muille kuin oman killan jäsenille, pääasiassa muille killoille. Lainaamisesta tulee sopia raadin kanssa, sillä tavaroita säilytetään pääsääntöisesti  raatikaapissa. Raadin tavoittaa esimerkiksi sähköpostitse osoitteesta raati@fyysikkokilta.fi. Lainaaja on vastuussa tavaran palauttamisesta vähintään yhtä hyvässä ja siistissä kunnossa kuin se on lainaushetkellä. Tavaroiden lainaamisesta tehdään lähtökohtaisesti aina lainaussopimus, ellei tavara ole menossa killan oman tapahtuman käyttöön.

Tavaroiden lainaustilanteen voit tarkistaa alla olevasta varauskalenterista. Huomaathan, että killan tapahtumat ovat aina etusijalla tavaroita lainatessa. Tavaroiden lainaaminen voidaan siis peruuttaa raadin puolesta, jos ne ovat tarpeellisia killan tapahtumien järjestelyissä. Tällaisissa tilanteissa lainaajaan pyritään ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian.

Killalta löytyvät lainattavat tavarat:

Kaasugrilli

Killalla on varsin suuri kaasugrilli ja useampi siihen soveltuva kaasupullo. Grillissä on irrotettavat jalat, joten se kulkee näppärästi esimerkiksi kantamalla tai auton takakontissa. Grillin mukaan saa myös halutessaan kokoelman grillivälineitä. Grilli tulee palauttaa siistissä kunnossa, ja vuokraaja maksaa käytöstä kuluneen kaasun mukaisesti. Grillin voi lainata vain killan jäsenet.

Killan teltta

Killalla on suuri valkoinen teltta, jossa on Fyysikkokillan logo. Teltan runko kulkee näppärästi pyörillä vedettävässä pakkauksessa, ja teltan katto, seinät ja muut tarvikkeet mahtuvat kahteen pieneen kassiin. Teltan kokoaminen vaatii useamman ihmisen, mutta ei ole erityisen vaativa operaatio. Teltta soveltuu myös käytettäväksi ilman seiniä. Teltan saa lainaan, kunhan sen palauttaa siistinä ja kuivana.

Videotykki ja valkokangas

Killalla on omistuksessaan Epson eh-TW650 videotykki ja omilla jaloillaan seisova 1800mm x 1800mm -kokoinen valkokangas. Videotykki tarvikkeineen on helppo kuljettaa omassa laukussaan, ja valkokangas on pakattuna hyvin kompakti pitkänomainen paketti.  Molemmat voidaan lainata sekä kerrallaan että erillään.


JBL Boombox

Killalla on kookas ja äänekäs bluetooth-kaiutin, tuttavallisemmin mökämasiina, jolla saa tunnelman nousuun tapahtumassa kuin tapahtumassa. Laitteen akku kestää noin vuorokauden.

Ledikannut

Killalla on seitsemän ledikannua, jotka vilkkuvat eri väriyhdistelmissä. Näistä seitsemästä neljä loistaa kirkkaasti ja kolme vähän himmeämmin. Yksi himmeämmistä kannuista näyttää myös vain vihreää valoa. Ledikannut ovat hyvin tehokkaaksi havaittu keino somistaa erilaisia tapahtumia. Kannut toimivat verkkovirralla ja kulkevat mukana omassa laukussaan.

Krokettisetti (x2)

Killalla on kaksi neljän mailan krokettisettiä. Voit lainata joko vain toisen tai molemmat setit kroketinpeluuinnon iskiessä.


Köydenvetoköysi

Kilta omistaa täysimittaisen, noin nyrkin paksuista köyttä olevan kaikkien ulkotapahtumien vetonaulan. Köyttä mahtuu vetämään yhtäaikaisesti useita kymmeniä ihmisiä. Köysi palautetaan kuivana ja puhtaana käytön jälkeen.

Muurikkapannu ja kaasupoltin

Ilahduta ystäviäsi tai tapahtumasi osallistujia paistamalla aitoja muurinpohjalettuja! Killalta voit lainata tähän soveltuvan muurikkapannun ja sen alle tarkoitetun kaasupolttimen. Lainaan sisältyy tarvittaessa myös kaasupullo. Pannu palautetaan puhdistettuna ja käytöstä maksetaan kuluneen kaasun mukaan.

Lautapelit

Kiltahuoneelta löytyy useita lautapelejä kuten Trivial Pursuit. Nämä ovat lainattavissa myös kiltahuoneen ulkopuolelle, jolloin tulee olla yhteydessä joko hupimestariin tai koko raatiin.

Varauskalenteri

heinäkuu 2024

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 • Grilli, partybox, jatkoroikka ja mikit lainassa
12
 • Projektori Venlalla
13
 • Projektori Venlalla
 • Partybox, mikit, grilli, kroke, projektori ja vesitonkat Julialla
14
 • Projektori Venlalla
 • Partybox, mikit, grilli, kroke, projektori ja vesitonkat Julialla
15
16
17
18
19
20
21
22
 • Vesikanisteri Annilla
23
 • Vesikanisteri Annilla
24
 • Vesikanisteri Annilla
25
 • Vesikanisteri Annilla
26
 • Vesikanisteri Annilla
27
 • Vesikanisteri Annilla
28
 • Vesikanisteri Annilla
29
 • Vesikanisteri Annilla
30
31