Puheenjohtaja

Puheenjohtaja
Uula Ollila
puheenjohtajaöhfyysikkokilta.fi
0504667038

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Fyysikkokillalla on useita tavaroita, joita jäsenet saavat lainata käyttöönsä. Tavaroita säilytetään raatikaapissa, joten lainaamisesta pitää sopia raadin kanssa. Raadin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta raatifyysikkokilta.fi. Lainaaja on vastuussa tavaran palauttamisesta vähintään yhtä hyvässä ja siistissä kunnossa kuin se lainaanantohetkellä on.

Fyysikkokilta lainaa tavaroitaan myös muille kuin oman killan jäsenille, pääasiassa muille killoille. Tällöin tehdään aina lainaussopimus.

Killalta löytyvät lainattavat tavarat:

Kaasugrilli

Killalla on varsin suuri kaasugrilli, grillivälineet sekä kaasupullo. Grilli liikkuu pyörillä. Se on jo melko kuluneessa kunnossa, mutta toimiva ja maksat vain käytössäsi kuluneesta kaasusta. Grilli tulee palauttaa siistissä kunnossa.

Pallogrilli

Killalla on myös kaasugrilliä pienempi ja kätevämpi pallogrilli, joka toimii hiilillä. Grillivälineet saa lainaan myös pallogrillin kanssa, hiilet tulee hankkia itse. Myös pallogrilli tulee palauttaa siistissä kunnossa.

Killan teltta

Killalla on suuri valkoinen teltta, jossa on Fyysikkokillan logo. Teltan saa lainaan, kunhan sen palauttaa siistinä ja kuivana.

Krokettisetti x2

Killalla on kaksi neljän mailan krokettisettiä. Voi lainata vain toisen tai molemmat setit kerralla kroketinpeluuinnon iskiessä.

Mökäkone

Killan mökäkone on kuuluva mutta painava kapistus, joka toimii akulla. Mökäkoneessa on aux-johto. Käytön jälkeen mökäkoneen akku tulee laittaa lataukseen.

Frisbeet

Killalla on useampi frisbee, joita saa lainata käyttöönsä vaikka kesäillan viihteeksi.

Lautapelit

Kiltahuoneelta löytyy useita lautapelejä, kuten Munchkin, Love Letter, 7 Wonders ja Epic Spell Wars. Nämä ovat lainattavissa myös kiltahuoneen ulkopuolelle, tällöin tulee olla yhteydessä joko hupimestariin tai koko raatiin.