Yrityssuhdevastaava
Tuukka Mattlar
yrityssuhdevastaavaöhfyysikkokilta.fi
0405608493

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Teknillinen fysiikka ja matematiikka on Aalto-yliopiston haastavimpia tutkinto-ohjelmia, jossa lahjakkaista nuorista kasvaa laaja-alaisen ongelmanratkaisun ammattilaisia niin teollisuuselämän kuin yliopistomaailmankin tarpeisiin.

Fyysikkokilta järjestää jäsenilleen edunvalvonnan lomassa monipuolisia tapahtumia, joissa opiskelijoilla on mahdollisuus rentoutua ja verkostoitua raskaan opiskelun vastapainoksi. Tukemalla kiltamme toimintaa yrityksellänne on mahdollisuus välittää itsestään opliskelijamyönteinen kuva tulevaisuuden osaajille ja samalla mahdollistaa yhä monipuolisemman tapahtumakalenterin tarjoamisen opiskelijoille.

Alla on lyhyt katsaus perinteisiin yhteistyömuotoihimme. Ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin kasataan teille sopiva paketti!

Kevät

Urapaja on loistava tilaisuus värvätä yrityksenne riveihin osaavia ja nopeasti oppivia kesä- ja erikoistyöntekijöitä myös mahdollista tulevaisuuden uraa silmälläpitäen. Esitysten jälkeen kuulijat ja esitelmöijät pääsevät keskustelemaan rennon illallisen merkeissä.

Vuosijuhlamme Fuusio on killan suurin ja arvostetuin juhla, jota vietetään tyylillä ja arvokkaassa tunnelmassa. Vuosijuhliin osallistumalla saa näkyvyyttä fyysikoiden lisäksi myös eri kiltojen aktiivien keskuudessa. Yhteistyökumppanit ovat päässeet pitämään puheita niin coctailtilaisuudessa kuin pääjuhlassakin.

Fuksimatrikkeli on ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kokonaan itse tekemä lehti, jossa kuvaillaan vuosikurssia pilke silmäkulmassa. Juttujen joukossa ja kansilehdessä olevilla mainoksilla saa näkyvyyttä erityisesti fuksien keskuudessa.

Syksy

Fyysikkospeksi on raikas tuulahdus fyysikoiden luovalta puolelta. Parittomina vuosina esitetään killan oma Fyysikkospeksi, parillisina taas vierailulle saapuvat ruotsalaiset opiskelijat. Ensi vuonna 2019 Fyysikkokilta järjestää taas koko illan produktion, joka tutkii improvisaatiomusikaaliteatterin eri ulottuvuuksia. Tässä on mahdollisuus tukea sekä kulttuuria että opiskelijoita samaan aikaan!

Haalarit ovat asuste, jota kannetaan suurella ylpeydellä ympäri lukuvuoden. Haalareissa olevat mainokset näkyvät vuosien ajan ympäri Suomea opiskelijoiden keskuudessa ja viestivät samalla yrityksen vakavaraisuutta.

Urapaja saapuu myös syksyllä.

Ympärivuotiset

Kiltahuone on fyysikoiden suosima opiskelu-, kokoontumis- ja rentoutumistila. Osallistumalla esimerkiksi kalustuksen uudistamiseen saatte pitkäaikaista mainostilaa suoraan Fyysikkokillan sydämestä esimerkiksi kaiverrettujen logojen tai messinkilaattojen muodossa.

Excursioilla opiskelijat tulevat teidän luoksenne tutustumaan yritykseenne. Tämä antaa mahdollisuuden luoda itsestänne paras mahdollinen kuva tulevaisuuden työnantajana ja tarjota mieleenpainuvia kokemuksia niin nuorille kuin vanhemmillekin fyysikoille.