Rahastonhoitaja
Tommi Anttila
rahastonhoitajaöhfyysikkokilta.fi
0451557111

Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Haluaisin kovasti liittyä fyysikoiden hilpeään joukkoon, miten minun tulee toimia?

Killan varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä, mikäli olet AYY:n jäsen. Muussa tapauksessa voit liittyä ortogonaali- tai kannatusjäseneksi. Kiltajärjestyksen mukaan ortogonaalijäsenten tulee olla kiinnostuneita killan toiminnasta. Kannatusjäsenten puolestaan tulee olla halukkaita tukemaan kiltaa. Vain varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus killan kokouksissa.

Kun olet päättänyt, minkälaiseksi jäseneksi haluat liittyä, maksa killan jäsenmaksu (8 € varsinaisille jäsenille ja ortogonaalijäsenille, 20 € kannatusjäsenille) killan tilille seuraavilla tiedoilla:
Tilinumero: FI12 6601 0001 0618 94
BIC: AABAFI22
Saaja: Fyysikkokilta ry
Viitenumero: 100007 Summa: 8/20 €

Sinun tulee myös ilmoittaa koko nimesi, kotikuntasi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen jäsenyytesi AYY:ssa raadille mahdollisimman pian. Raatiin saat yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla (raatifyysikkokilta.fi.). Pelkkä jäsenmaksun maksaminen ei riitä jäsenyyteen. 

Kiltalaiseksi hyväksymisestä päättää raati. Kiltaan liittyvät jäsenet ovat lisäksi perinteisesti anoneet jäsenyyttä raadin kokouksessa jonkinlaisella esityksellä tai lahjalla.

Valmistuvat jäsenet voivat hakea killassa ortogonaali- tai kannatusjäsenyyttä valmistumisen jälkeen. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä raatiin.

Jäsenmaksut liittymisen jälkeisinä vuosina voi maksaa samoilla maksutiedoilla kuin liittymisen yhteydessä.

Henkilötietolain mukainen jäsenrekisteriseloste löytyy pdf-tiedostona alta.

Killan tietosuojaselosteet