Viestintävastaava
Tommi Summanen
tiedottajaöhfyysikkokilta.fi
0401507783

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Keskustelupalsta eli Fiirumi

“Killan vaalipeli käydään fiirumissa, jossa raati- tai toimihenkilövirkoihin ehdolla olevat henkilöt esittelevät itsensä. Lisäksi kiltalaiset voivat esittää heille kysymyksiä. Fiirumiin pääsee täältä.

Facebook

Fyysikkokillalla on julkinen Facebook-ryhmä, johon kaikki killan jäsenet saavat liittyä. Facebook-ryhmässä jäsenet voivat keskustella ajankohtaisista asioista ja tapahtumista vapaamuotoisesti. Suurimmasta osasta killan tapahtumia tehdään myös Facebook-tapahtumat, joihin killan ryhmän jäsenet kutsutaan. Facebook-ryhmä löytyy täältä.

Lisäksi Fyysikkokillalla on Facebook-sivu, joka välittää vapaamuotoisempaa julkista tiedotusta kaikille kiinnostuneille. Fyysikkokillan sivu löytyy täältä.

Sähköpostilistat

Fyysikkokillalla on erilaisia postituslistoja, joille liittyminen on kaikille kiltalaisille vapaata. Listojen osoitteet ovat muotoa fk-<listan nimi>list.ayy.fi. Listat ovat mailman-listoja.

Listoja ylläpitää killan viestintävastaava, jolta saat tarvittaessa lisätietoa killan postituslistoista sekä apua liittymisessä ja listalta poistumisessa. Katso myös ohjeet sivun lopussa.

fuksit

fk-fuksit-listalla tiedottavat pääasiassa fuksikapteeni ja fuksiGabriel. Listalla kerrotaan tulevista tapahtumista ja fukseja koskevista asioista. Lista on moderoitu.

Fuksit lisätään listalle syksyn alussa kun kaikilla on tunnusaalto.fi -muotoa oleva osoite. Ethän lisää itseäsi omatoimisesti – et kuitenkaan pääse listalle ennen kuin ylläpitäjät laittavat osoitteesi sinne. Kaikessa muussa kiltatoiminnassa saat kyllä olla oma-aloitteinen...

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-fuksit/

tupsut, kolmoset, neloset, ännät (poikkeuksellisesti fk-n)

Vuosikurssilistoilla tiedotetaan vain tarkasti rajatuista aiheista esim. pääainevalintoihin liittyen. Listat ovat moderoituja.

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-tupsut/

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-kolmoset/

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-neloset/

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-n/

fk-tieto

fk-tieto on fyysikkokillan sisäiseen tiedotukseen käytettävä lista, jolle lähetetään noin kerran viikossa tiedote killan tulevista tapahtumista sekä kutsut killan kokouksiin. Lista on moderoitu.

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-tieto/

 

fk-ura

Fk-uralle tulee maileja yritysexcuista, rekrytointitapahtumista, työnhakuun liittyvistä tapahtumista jne. Lista on moderoitu.

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-ura

 

 

 

fk-toimihenkilot

Lista on tarkoitettu killan toimihenkilöille. Lista on jäsenilleen moderoimaton.

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-toimihenkilot/

fk-isot

fk-isot on killan isohenkilöille tarkoitettu lista. Listalla tiedotetaan fuksiryhmiä ja isohenkilötoimintaa koskevista asioista. Lista on jäsenilleen moderoimaton.

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-isot/

 

 

 

fk-kv

fk-kv on lista, joka on tarkoitettu vaihto-opiskelijoille. Sinne lähettää pääasiassa ulkovastaavan räätälöimää tietoa kv-opiskelijoita kiinnostavista asiosta

Asetukset: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/fk-kv/

Yleistä sähköpostilistoista

Moderoitu lista: vain ylläpitäjä saa lähettää listalle suoraan postia, muiden postaukset ylläpitäjä hyväksyy tai hylkää.

Moderoimaton lista: kuka tahansa saa lähettää listalle postia.

Jäsenille moderoimaton lista: listalla olijat saavat lähettää postia listalle suoraan, ulkopuolisten postaukset ylläpitäjä hyväksyy tai hylkää.

Listalle voi liittyä osoitteessa
http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/listan-nimi/
(tässä listan-nimi on siis esim. fk-tieto).

Listalle liittyminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja listalle haluamasi salasana niille varattuihin kenttiin kohdassa "Subscribing to listan-nimi". Voit myös valita näiden kenttien alapuolelta, haluatko että yhden päivän aikana listalle tulleet postit lähetetään sinulle yhdessä paketissa kerran päivässä.
  2. Tämän jälkeen saat viestin, jolla sinua kehoitetaan vahvistamaan, että haluat todella liittyä listalle. Vahvistus tapahtuu useimmilla sähköpostiohjelmilla vastaamalla kyseiseen viestiin postiohjelman Reply-toiminnolla. Tarkempia ohjeita löytyy itse viestissä.
  3. Seuraavaksi saat sähköpostitse vahvistuksen, jossa kerrotaan että liittymispyyntösi on välitetty listan ylläpitäjälle.
  4. Kun listan ylläpitäjä on hyväksynyt liittymispyyntösi, saat tästä ilmoituksen, minkä jälkeen sinut on liitetty postituslistalle.

Postituslistaan liittyviä henkilökohtaisia asetuksiasi pääset muuttamaan samassa osoitteessa, josta tilasit listan. Asetusten muuttaminen tapahtuu kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi sivun kohdan "listan-nimi Subscribers" alimpaan tekstikenttään ja painamalla "Edit Options" -painiketta. Avautuvalta sivulta saat mm. lähetettyä sinulle sähköpostitse oman salasanasi ja erottua listalta.