Hupimestari
Velma Pohjonen
hupimestariöhfyysikkokilta.fi
0415349647

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Kiltis eli virallisemmin kiltahuone on kiltalaisten olohuone. Siellä voi viettää aikaa luentojen välissä tai päivän päätteeksi istuskellen, lueskellen tai jutustellen muiden kiltiksellä aikaansa viettävien kanssa. Kiltis on avoin kaikille kiltalaisille. Kiltahuone on erinomainen paikka myös hakea apua laskuharjoituksiin! Tule rohkeasti käymään ensimmäistä tai sadatta kertaa!

Kiltis sijaitsee Learning Hubin Otakaaren puoleisella käytävällä 24h sisäänkäynnin vieressä. Kiltahuone on auki silloin kun rakennuskin on auki ja muina aikoina kiltikselle pääsee avaimella, joka löytyy esimerkiksi raatilaisilta.

Kiltiksestä huolehtivat hupikisällit, joihin voit ottaa yhteyttä kaikissa kiltistä koskevissa asioissa.

Kiltahuoneella on myös puhelin, jonka numero on 040 2448114.

 

Siivous

Kaikki siivoavat kiltiksellä omat jälkensä. Noin kerran kuussa tai kahdessa isompi siivous on tarpeen, ja silloin hupimestari kisälleineen järjestää innokkaiden vapaaehtoisten avustuksella siivouksen. Kiltissiivouksesta ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ja Fiirumilla aivan kuten muistakin killan tapahtumista.. Kaikki kiltalaiset ovat erittäin tervetulleita! Vaikka hommaa ei yleensä ole järkyttävän paljoa, sujuu siivoaminen isolla porukalla aina vikkelämmin.

Kalusteita kunnostetaan hottiksen ja muiden kiltalaisten innokkuudesta riippuen. Sisustusta vaihdetaan toisinaan kiltissiivousten yhteydessä tai kun uusia kalusteita lahjoitetaan killan käyttöön. Isompi huonekalujen järjestyksen vaihto ja suursiivous järjestetään noin kerran 10-20 vuodessa.