Hupimestari
Joonas Nurmi
hupimestariöhfyysikkokilta.fi
044 973 1440

Riippukansiot

Anonyymiriiput sijaitsevat kiltiksen opiskelutilassa. Riippukansioon voit jättää toisille tavaroita ja kertoa kaverillesi käyttämäsi riipun numeron. Lisäksi jokaisella raatilaisella on oma riippari.

Tietotekniikka

Kiltiksen opiskelutilasta löytyy opiskelua varten neljä Aalto IT:n ylläpitämää tietokonetta, joissa on sekä Windows että Linux -käyttöjärjestelmät. Vapaa-ajanviettoa helpottamaan kiltiksen olohuoneesta löytyy myös kaksi peli- ja muuhun viihdekäyttöön dedikoitua tietokonetta. Toinen koneista (ns. Pentis-kone) on varustettu viiveettömällä kuvaputkinäytöllä ja mekaanisella näppäimistöllä optimaalisen Pentis-elämyksen takaamiseksi. Pentis on Fyysikkokillan arvostettu perinnepeli. Toiselta koneelta löytyy normaali Ubuntun mukana tuleva ohjelmistopaketti. Korkeakoulun WLAN-palvelut (eduroam ja Aalto open) toimivat kiltiksellä tavanomaiseen tapaan ja kuuluvuus on käyttäjien havaintojen mukaan vähintään kohtalainen. Risut ja ruusut liittyen kiltiksen tietokoneisiin voi lähettää hardware-operaattorille. Killalle saa myös lahjoittaa käyttökelpoista ATK-tavaraa. Fyysistä tietokoneistoa ja näiden (peli)sisältöä ylläpitää hardware-operaattori.

Julkaisut

Kiltikseltä ei luettava lopu. Kirjahyllyjä on kaksi, olohuoneessa ja opiskeluhuoneessa. Olohuoneesta löytyy enemmän fiktiota ja opiskeluhuoneesta enemmän faktaa, kuten oppikirjoja. Jos kaipaat erityisesti jotain oppikirjaa kiltahuoneelle, ole yhteydessä opintovastaavaan. Lisäksi kaikista killan kerran vuodessa ilmestyvistä painotuotteista, kuten Fuksioppaasta ja Fuksimatrikkelista, on kiltiksellä kappaleet.

Kiltikselle säännöllisesti tulevat lehdet:

  • Aku Ankka
  • Kvantti - kiltalehdistä parhain
  • Muiden kiltojen kiltalehdet
  • Time

Ruokahuolto

Jääkaappi, mikro, ja keittolevy ovat hyödyllisiä omien eväiden säilömisessä ja lämmittämisessä, kun päivät venyvät pitkiksi. Kiltiksellä on myös kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä kahvi- ja teetarpeita. Kiltalaiset saavat keittää ja nauttia kahvia ja teetä vapaasti ilman eri korvausta. Kiltiksellä voi myös säilyttää näitä varten omaa mukia, joka kannattaa mieluiten nimikoida.