Hupimestari
Velma Pohjonen
hupimestariöhfyysikkokilta.fi
0415349647

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

 

Tietotekniikka

Kiltiksen opiskelutilasta löytyy opiskelua varten neljä Aalto IT:n ylläpitämää tietokonetta, joissa on sekä Windows että Linux -käyttöjärjestelmät. Vapaa-ajanviettoa helpottamaan kiltiksen olohuoneesta löytyy myös kaksi peli- ja muuhun viihdekäyttöön dedikoitua tietokonetta. Toinen koneista (ns. Pentis-kone) on varustettu viiveettömällä kuvaputkinäytöllä ja mekaanisella näppäimistöllä optimaalisen Pentis-elämyksen takaamiseksi. Pentis on Fyysikkokillan arvostettu perinnepeli. Toiselta koneelta löytyy normaali Ubuntun mukana tuleva ohjelmistopaketti. Korkeakoulun WLAN-palvelut (eduroam ja Aalto open) toimivat kiltiksellä tavanomaiseen tapaan ja kuuluvuus on käyttäjien havaintojen mukaan vähintään kohtalainen. Risut ja ruusut liittyen kiltiksen tietokoneisiin voi lähettää hardware-operaattorille. Killalle saa myös lahjoittaa käyttökelpoista ATK-tavaraa. Fyysistä tietokoneistoa ja näiden (peli)sisältöä ylläpitää hardware-operaattori.

Kiltiksen opiskelutilasta löytyy opiskelua varten neljä Aalto IT:n ylläpitämää tietokonetta, joissa on sekä Windows että Linux -käyttöjärjestelmät. Vapaa-ajanviettoa helpottamaan kiltiksen olohuoneesta löytyy myös kaksi peli- ja muuhun viihdekäyttöön dedikoitua tietokonetta. Toinen koneista (ns. Pentis-kone) on varustettu viiveettömällä kuvaputkinäytöllä ja mekaanisella näppäimistöllä optimaalisen Pentis-elämyksen takaamiseksi. Pentis on Fyysikkokillan arvostettu perinnepeli. Toiselta koneelta (Mato-kone) löytyy normaali Windows 10 mukana tuleva ohjelmistopaketti. Tietokoneita ylläpitää killan Tech Supportit, joille voi lähettää myös risuja ja ruusuja kiltiksen tietokoneisiin liittyen. Killalle saa myös lahjoittaa käyttökelpoista ATK-tavaraa.

Julkaisut

Kiltiksen opiskeluhuoneessa on kirjahylly, jossa on runsaasti oppikirjoja kiltalaisten käyttöön. Jos kaipaat erityisesti jotain oppikirjaa kiltahuoneelle, ole yhteydessä opintovastaavaan. Kiltahuoneelle tulee myös kiltojen kiltalehtiä ja lehdistä parhain, Fyysikkokillan kvantti. Lisäksi kaikista killan kerran vuodessa ilmestyvistä painotuotteista, kuten Fuksioppaasta ja Fuksimatrikkelista, on kiltiksellä kappaleet.

Ruokahuolto

Jääkaappi, mikro, ja liesi ovat hyödyllisiä omien eväiden säilömisessä ja lämmittämisessä, kun päivät venyvät pitkiksi. Kiltiksellä on myös kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä kahvi- ja teetarpeita. Kiltalaiset saavat keittää ja nauttia kahvia ja teetä vapaasti ilman eri korvausta. Kiltiksellä voi myös säilyttää näitä varten omaa mukia, joka kannattaa mieluiten nimikoida.