Fuksikapteeni
Emma Järvinen
fuksikapteeniöhfyysikkokilta.fi
0414634516
ISOvastaava
Mimi Mokka
mimi.mokkaöhaalto.fi

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Fuksit muodostavat vuoden mittan erilaisia toimikuntia hoitamaan lähinnä itseään koskevia asioita. Toimikuntahommista saa myös aimo läjän fuksipisteitä, joten kannattaa osallistua.

Haalaritoimikunta

Haalari on teekkarin edustusasu, ja tämänkin vuoden fukseille sellaiset pitää saada. Haalarit eivät kuitenkaan ole missään nimessä ilmaiset, joten niihin tarvitsee hankkia mainoksia yrityksiltä. Killan yrityssuhdevastaava neuvottelee suurimman osan haalarimainoksista, mutta haalaritoimikunnan jäsenet voivat mainiosti myös itse hankkia mainoksia esimerkiksi tuttaviaan ja suhteitaan hyödyntäen. Toimikuntaa koordinoivat fuksikapteeni Ilkka Särkiö ja yrityssuhdevastaava Elias Jäämeri.

Jos tunnet / tiedät yrityksiä, jotka haluavat mainostaa Fyysikkokillan haalareissa ja näkyä tulevien Suomen huippuosaajien tukijana, ota ihmeessä yhteyttä jo nyt. Haalaritoimikunta kutsutaan koolle heti syyskuussa, jotta haalarit saadaan hankittua ennen legendaarista Fuksicruisea.

Pikkujoulutoimikunta

Perinteen mukaan fuksit järjestävät killan pikkujoulut. Pikkujoulut ovat tänä vuonna 19.11. ja, edelleen perinteisesti, samana päivänä killan toisen vaalikokouksen kanssa. Pikkujoulut järjestetään Rantsulla ja hommiin tarvitaan puuronkeittäjiä, koristelijoita, ohjelmavastaava ja mitä ikinä keksittekään.

Fuksimatrikkelitoimikunta

Matrikkelitoimikunnan tehtävänä on kasata kirjallinen tuotos omasta vuosikurssistaan. Toimikunta päättää lehtensä sisällöstä, ulkoasusta ja muutenkin kaikesta mahdollisesta. Matrikkelin toimitukseen tarvitaan toimittajia, taittajia, graafikoita ja kuvaajia. Tämä toimikunta aloittaa toimintansa loppusyksystä.

Annihilaatio-toimikunta

Tunnetaan myös baaribiletoimikuntana (eli BB-tmk:na). Fyysikkofuksien perinteisesti järjestämä Annihilaatio on hyvinkin perinteinen tapahtuma, ja huippubailut järjestetään toki myös keväällä 2015! Kaikki innokkaat bileiden järkkääjät mukaan!

[Sinun oma toimikuntasi]

Jos sinulla on hieno idea, joka kaipaa toteutusta, niin anna mennä vaan! Edellä mainittu Annihilaatio oli alusta loppuun vuoden 2008 fuksien idea ja sen toteuttaminen osoitti hienoa teekkarihenkeä ja omatoimisuutta.