Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

(1) Kinokiltti / Kilt Cinema 27.11.
(2) Boulderointia Espoon Boulderkeskuksessa - LISÄÄ PAIKKOJA
(3) Abimarkkinoinnin Kick-off 28.11.
(4) Rentoutussauna 30.11.
(5) Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna 3.12.
(6) LST Tech Night


(1) Kinokiltti / Kilt Cinema 27.11.

HOTtis järjestää poikkeuksellisesti Kinokiltiksen sijasta Kinokiltin! Kinokiltti järjestetään maanantaina 27.11. klo 18 alkaen kiltillä eli kiltiksellä. Leffaillan teemana on Skotlanti vapaasti tulkittuna! Elokuvia voi tuttuun tapaan ehdottaa ja äänestää Kinokiltin Facebook-tapahtumassa. Aye!

Äänestä leffaa: https://www.facebook.com/events/203732790171343/

Mitä: Kinokiltti
Milloin: Ma 27.11. klo 18
Missä: Kiltti
Miksi: Koska rakkaalla kiltiksellä on monta nimeä!


(2) Boulderointia Espoon Boulderkeskuksessa - LISÄÄ PAIKKOJA

Suuren suosion ja killan joustavan budjetin ansiosta BOULDEROINTIEXCUN paikkamäärää on NOSTETTU 23:EEN! Tämän myötä jäljellä olevat SEITSEMÄN (7) paikkaa menevät jakoon nopeimmille sormille tiistaina 28.11. klo 12.00 alkaen! Excun hinta on edelleen NOLLA EUROA! Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/126!

TL;DR
Mitä: Boulderointia Espoon Boulderkeskuksessa
Milloin: Keskiviikkona 13.12.2017 klo 17 (lähtö n. klo 16)
Miksi: Koska KILTA MAKSAA!
Hinta: 0€
Ilmo: https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/126


(3) Abimarkkinoinnin Kick-off

Miten TFM näkyy tietämättömille abeille? Mitä sinulta jäi kuulematta hakuvaiheessa? Mitä sinä haluaisit kertoa uteliaalle hakijalle ja onko sinusta tosiaan tekemään se?

Fyysikkokilta starttaa yhteisen abimarkkinoinnin ja sitä varten järjestetäänkin Kick-off tiistaina 28.11. klo 19 eteenpäin Kattosaunalla. Kaikki kiltalaiset ovat tervetulleita mukaan tutustumaan uusiin markkinointimateriaaleihin, keskustelemaan, ja kehittämään. Haluatpa sitten lähteä ensi vuonna mukaan Abitoimikuntaan, mennä omaan lukioosi puhumaan omista opinnoistasi tai kertoa omista näkemyksistäsi, tule nauttimaan innostavasta ilmapiiristä, ruuasta ja halutessasi myös saunasta.

Mitä: Abimarkkinoinnin Kick-off
Milloin: 28.11. klo 19->
Missä: Kattosauna, Jämeräntaival 3 A, ylin kerros
Mukaan: Intoa, ajatuksia, saunakamat


(4) Rentoutussauna 30.11.

Vielä viimeisen kerran! Tule rentoutumaan ennen joulun humua ja tenttiviikon stressiä. Halusit sitten nauttia herkuista ja teestä, lautapeleistä, saunasta tai hyvästä seurasta, meillä on sitä kaikkea! Saavu siis torstaina 30.11. Jmt 3 kattosaunalle vuoden viimeiseen rentoutussaunaan.

Mitä: Rentoutussauna
Milloin: To 30.11.2017
Missä: Kattosauna (Jämeräntaival 3)
Miksi: Koska joulu on stressaavaa aikaa


(5) Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna 3.12.

Oletko tavannut kiltamme ulkkareita syksyn aikana? Kenties olet saanut heistä uusia ystäviä tai mahdollisesti haluaisit tutustua vielä heihin? Kiinnostaisiko kotikansainvälistyminen rennossa tunnelmassa ja vaihtareiden kokemuksista kuuleminen?

Kaikki kiltalaiset ovat tervetulleita ulkkarien läksiäissaunaan sunnuntaina 3.12. Ossinsaunalla klo 18 eteenpäin. Luvassa on mahdollisuus kuunnella ulkkarien kokemuksia Suomesta ja teekkarikulttuurista. Sauna on lämmin, ruokaa ja naposteltavaa tarjolla ja paikalla ovat tietysti rakkaat ulkomaalaiset opiskelijat.

Mitä: Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna
Missä: Ossinsauna
Milloin: sunnuntaina 3.12. kello 18-23
Miksi: Saunaa, rentoa tunnelmaa ja ulkkareita!


(6) LST Tech Night

Maanantaina 4.12. järjestettävä LST Tech Night on kaikille Aalto-yliopiston LST-opiskelijoille (tai pian maisteriohjelmaan siirtyville) avoin tapahtuma, jossa lavan ottavat haltuun Surgify Medical Oy:n CEO Visa Sippola ja CFO Juho Carpén. Illan aikana kuullaan tarkemmin Surgifyn vaiheista ja luukirurgian mullistavasta innovaatiosta sekä yrityksen tulevaisuuden visioista.

Tapahtuma alkaa klo 18 Otaniemessä T-talon 3. kerroksen Donors' Loungessa. Yritysesittelyn jälkeen päästään herkuttelemaan ilmaisella catering-tarjoiluilla ja nauttimaan saunan lämmöstä (oma pyyhe mukaan!). Poikkea ihmeessä paikalle illan mittaan kuuntelemaan healthtech startup yrittäjyydestä ja hengailemaan mukavassa seurassa!

Linkki FB-eventtiin: https://www.facebook.com/events/353217238482217/