Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

(1) HOTtis-excu Sea Life-akvaarioon 29.11.
(2) Rentoutussauna 30.11.
(3) Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna 3.12.
(4) LST Tech Night
(5) Liikuntaexcu boulderoimaan 13.12.


(1) HOTtis-excu Sea Life-akvaarioon 29.11.

Ikävöitkö lapsuuden luokkaretkiä? Oletko aina halunnut nähdä, miten piraijat ruokitaan? No nyt on tilaisuutesi: HOTtis järjestää kiltalaisille excursion Linnanmäen Sea Life-akvaarioon 29.11.! Eikä siinä vielä kaikki: kilta maksaa ei 50%, ei 75%, vaan 100% lipun hinnasta! Exculle otetaan yhteislähtö jollain kulkevalla julkisella ajoneuvolla klo 16.00 tienoilla kiltikseltä, mutta tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin. Muista ottaa mukaan voimassa oleva opiskelijakortti! Varaa paikkasi exculle oheisesta ilmosta 24.11. mennessä, ensimmäiset 18 ilmoittautunutta mahtuu mukaan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9riH3It2rpGmDDgG3HB0RuZ6LROB5f5kqf50JiOWfRJtMMQ/viewform?usp=sf_link


(2) Rentoutussauna 30.11.

Vielä viimeisen kerran! Tule rentoutumaan ennen joulun humua ja tenttiviikon stressiä. Halusit sitten nauttia herkuista ja teestä, lautapeleistä, saunasta tai hyvästä seurasta, meillä on sitä kaikkea! Saavu siis torstaina 30.11. Jmt 3 kattosaunalle vuoden viimeiseen rentoutussaunaan.

Mitä: Rentoutussauna
Milloin: To 30.11.2017
Missä: Kattosauna (Jämeräntaival 3)
Miksi: Koska joulu on stressaavaa aikaa


(3) Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna 3.12.

Oletko tavannut kiltamme ulkkareita syksyn aikana? Kenties olet saanut heistä uusia ystäviä tai mahdollisesti haluaisit tutustua vielä heihin? Kiinnostaisiko kotikansainvälistyminen rennossa tunnelmassa ja vaihtareiden kokemuksista kuuleminen?

Kaikki kiltalaiset ovat tervetulleita ulkkarien läksiäissaunaan sunnuntaina 3.12. Ossinsaunalla klo 18 eteenpäin. Luvassa on mahdollisuus kuunnella ulkkarien kokemuksia Suomesta ja teekkarikulttuurista. Sauna on lämmin, ruokaa ja naposteltavaa tarjolla ja paikalla ovat tietysti rakkaat ulkomaalaiset opiskelijat.

Mitä: Fyysikkokillan ulkkarien läksiäissauna
Missä: Ossinsauna
Milloin: sunnuntaina 3.12. kello 18-23
Miksi: Saunaa, rentoa tunnelmaa ja ulkkareita!


(4) LST Tech Night

Maanantaina 4.12. järjestettävä LST Tech Night on kaikille Aalto-yliopiston LST-opiskelijoille (tai pian maisteriohjelmaan siirtyville) avoin tapahtuma, jossa lavan ottavat haltuun Surgify Medical Oy:n CEO Visa Sippola ja CFO Juho Carpén. Illan aikana kuullaan tarkemmin Surgifyn vaiheista ja luukirurgian mullistavasta innovaatiosta sekä yrityksen tulevaisuuden visioista.

Tapahtuma alkaa klo 18 Otaniemessä T-talon 3. kerroksen Donors' Loungessa. Yritysesittelyn jälkeen päästään herkuttelemaan ilmaisella catering-tarjoiluilla ja nauttimaan saunan lämmöstä (oma pyyhe mukaan!). Poikkea ihmeessä paikalle illan mittaan kuuntelemaan healthtech startup yrittäjyydestä ja hengailemaan mukavassa seurassa!

Linkki FB-eventtiin: https://www.facebook.com/events/353217238482217/


(5) Liikuntaexcu boulderoimaan 13.12.

Vielä ennen vuoden loppumista kilta järjestää yhden liikuntaexcun! Tällä kertaa excun aiheena on BOULDEROINTI! Käymme siis testaamassa Espoossa sijaitsevan vastikään avatun Boulderkeskuksen uuden hallin keskiviikkona 13.12.2017 klo 17 (näin ollen yhteislähtö Otaniemestä on n. klo 16 maissa, tarkentuu myöhemmin)!

Mukaan tarvitset kevyet sisäliikuntavaatteet (esim. shortsit + t-paita, juomapullo) sekä matkakortin. Paikan päältä saa kiipeilykengät sekä ammattimaisen ohjauksen, joten nyt olisi oivallinen mahdollisuus kokeilla boulderointia, mikäli et ole koskaan aikaisemmin kokeillut! Tietenkin myös kokeneemmat kiipeilijät ovat tervetulleita mukaan! Parasta tässä kaikessa on kuitenkin se, että hintaa tälle huikealle exculle muodostuu pyöreät NOLLA EUROA, sillä KILTA MAKSAA! Paikkoja löytyy 13 kappaletta ja ne viedään nopeusjärjestyksessä ilmon auetessa tiistaina 21.11. klo 12.00!

TL;DR
Mitä: Boulderointia Espoon Boulderkeskuksessa
Milloin: Keskiviikkona 13.12.2017 klo 17 (lähtö n. klo 16)
Miksi: Koska KILTA MAKSAA!
Hinta: 0€
Ilmo: https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/126