Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Arvon kiltalaiset,

Fyysikkokilta ry:n sääntömääräinen vaalikokous alkaa maanantaina 06.11.2017 luentosalissa U3 klo 16.15 osoitteessa Otakaari 1, 02150 Espoo. Kokous on kaksiosainen.

Ensimmäisen osa päättyy noin klo 20, jonka jälkeen siirrytään kahdeksan päivän mittaiselle kokoustauolle. Kokousta jatketaan tiistaina 14.11.2017 luentosalissa U6 klo 16.15 alkaen. Huom! Kokouksessa äänivaltaisia ovat vain killan varsinaiset jäsenet, joten jos et ole varma jäsenyydestäsi, kysy asiasta pikimmiten osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Esityslista löytyy täältä. Sen mukaan ensimmäisessä osassa päätetään vuoden 2018 raadin kokoonpano sekä valitaan puheenjohtaja vuodelle 2018 ja toisessa osassa valitaan loput raadin jäsenet, sekä joitain vuoden 2018 toimihenkilöitä. Lisäksi kokouksen ensimmäisessä osassa on tarkoitus tarkentaa killan kokousohjesäännön pykälää viisi, joka liittyy killan kokouksissa järjestettäviin vaaleihin.

Raatiin ja toimihenkilöiksi hakevat henkilöt voivat ilmaista halukkuutensa jo ennen kokousta listaamalla nimensä kiltahuoneelle tulevaan lakanaan. Halukkuutensa tehtäviä kohtaan voi ilmaista myös sähköisesti tähän tarkoitetulla online-lomakkeella, jonka linkki löytyy Fiirumilta vuoden 2018 vaalipelin avausjulkaisusta. Myös itsensä esitteleminen Fiirumin Vaalipeli-osiossa on suositeltavaa. Kaikkia raatiin hakevia suositellaan vahvasti varaamaan päivät 15-17.12. täysin vapaiksi!

Huom! Raati- ja toimihenkilöehdokkaiden esittäytymistä varten järjestetään myös maanantaina 13.11. klo 16.15 vaalipaneeli luentosalissa U3. Varsinaisessa kokouksessa puheenvuorojen pituutta ja määrää jouduttaneen rajoittamaan, ja ehdokkaisiin tutustuminen suositellaankin keskitettävän paneelitilaisuuteen.

Lähde rohkeasti mukaan killan hommiin! Katso oheisista linkeistä infoa raati- ja toimihenkilöviroista. Lisätietoa kaikista mahdollisuuksista saa lähettämällä kysymyksiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös, mikäli haluat olla ehdolla johonkin virkaan, mutta sinulla on ehdoton este kokoukseen paikalle pääsemiseen, kysy neuvoa samasta osoitteesta.