Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

Fyysikkokillan vaalipeli tältä vuodelta on avattu ja kokouskutsu vaalikokouksesta lähetetään pikimmiten. Nyt on aika pohtia, mitä ensi vuonna killassa haluaisi tehdä, ja asettua ehdolle!

Killan toimarina tai raatilaisena kerääntyy valtavasti hyviä kokemuksia, tutustuu uusiin hyviin tyyppeihin ja oppii usein vaikka mitä uutta. Virkoja löytyy paljon erilaisia, varmaan jokaiselle varmasti löytyy mieleinen nakki. Raatihommat ovat enemmän aikaa vieviä ja vaativampia, mutta myös hyvin palkitsevia. Toimarinakkeja löytyy monenlaisia laidasta laitaan ja niiden kautta on helppo päästä osaksi killan toimintaa.

Lisätietoa vaaleista yleisesti löytyy täällä:
https://www.fyysikkokilta.fi/kilta/vaalit
Kannattaa tutustua eri raativirkoihin täällä:
https://www.fyysikkokilta.fi/kilta/2015 ... raativirat
ja toimarivirkoihin täällä:
https://www.fyysikkokilta.fi/kilta/2015 ... kiloeviratVaalipeliä varten kannattaa myös käydä lukemassa Fiirumia täältä:https://www.fyysikkokilta.fi/fiirumi/viewforum.php?f=5

Kaikista viroista saa lisätietoa myös kyselemällä nykyisiltä ja vanhoilta raatilaisilta sekä toimareilta. Torstaina 12.10. pidetään Nakki-rally klo 16.15 päärakennuksella huoneessa U115b, jossa kerrotaan killan raati- ja toimihenkilöviroista. Siellä on paikalla myös raatilaisia ja toimareita, joten kaikenlaisten kysymysten kysyminen on erittäin helppoa.

Vaalikokous on kaksiosainen ja ensimmäinen osa järjestetään maanantaina 6.11. Ensimmäisessä osassa valitaan puheenjohtaja ja raadin kokoonpano. Vaalikokouksen toinen osa pidetään tiistaina 14.11., ja toisessa osassa valitaan loput raadin jäsenet. Muutama toimarikin valitaan usein vaalikokouksen toisessa osassa (usein ainakin ISOvastaava, Kvantin päätoimittaja, opintoadjutantti ja toiminnantarkastajat varahenkilöineen), mutta lähes kaikki toimihenkilöt valitsee uusi raati 2018 heti toimikautensa alussa. Vaalikokouksen kahden osan välissä, maanantaina 13.11. järjestetään lisäksi vaalipaneeli, jossa uudet raatiehdokkaat esittäytyvät ja heille on mahdollista esittää kysymyksiä. Myös isompiin toimihenkilövirkoihin hakevien kannattaa varautua vaalipaneelissa esittäytymiseen.

Ehdolle asettuminen tapahtuu kirjoittamalla kiltiksellä olevaan vaalilakanaan nimensä. Vaihtoehtoisesti ehdolle voi asettua sähköisesti tämän linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link. Suositeltavaa on, että varsinkin raatityrkyille ja isompien toimihenkilövirkojen tyrkyille kirjoittavat myös oman viestinsä Fiirumille, jossa esittelevätitsensä ja antavat hieman taustoja sille, miksi kokevat sopivansa juuri siihen virkaan, johon ovat hakemassa.


Nyt rohkeasti omaa nimeä vaalilakanaan, postausta Fiirumille ja onnea kaikille ehdokkaille!