Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

**********
(1) Killan ylimääräinen kokous TÄNÄÄN 16:15
(2) Fyysikkokillan viestintäkysely 2017
(3) Kinokiltis: Disney 16.5.
(4) ABI-Mainostus KICK-OFF 29.5.
(5) Viestintä-workshop 31.5.
(6) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!
**********

(1) Killan ylimääräinen kokous TÄNÄÄN 16:15

Fyysikkokilta ry:n ylimääräinen kokous pidetään maanantaina 15.5.2017 klo 16.15 alkaen A1-salissa, osoitteessa Otakaari 1, 02150 ESPOO. Kokouksessa käsitellään ensi syksyn Fyysikkospeksin produktion tilannetta, sekä ICPS2018-tapahtumaa ja Fyysikkokillan osuutta sen järjestämisessä.

 

(2) Fyysikkokillan viestintäkysely 2017

OSALLISTU killan viestintäkyselyyn osoitteessa: https://goo.gl/forms/cEP3ok2mr2bu5QMI3 

Onko killan viestintä timanttista? Vai tuntuuko siltä, että tapahtumista tiedotetaan myöhässä ja sähköpostilaatikko täyttyy tyhjänpäiväisistä viesteistä? Nyt on mahdollisuus antaa palautetta.

Kilta tiedottaa ajoittain varsin paljonkin eri kanavissa ei asioista, mutta selkeää linjausta "mitä ja missä" viestinnästä ei ole. Tiedottajat ja tapahtumien järjestäjät eivät myöskään tiedä, kuinka paljon viestejä luetaan, ja saavuttavatko tiedotteet koko kohderyhmän. Kyselyn avulla toivommekin saavamme enemmän tietoa viestinnän kehittämistä ja tehostamista varten.

OSALLISTU killan viestintäkyselyyn osoitteessa: https://goo.gl/forms/cEP3ok2mr2bu5QMI3 

Kyselyn täyttämiseen kuluu muutama minuutti, jokainen vastattu kysymys on tärkeä!

 

(3) Kinokiltis: Disney 16.5.

On kevään viimeisen kinokiltiksen aika! Tällä kertaa vuorossa on jokin Disneyn animaatioelokuva. Kuten aina, tarjolla on pientä purtavaa ja elokuvan saatte äänestää te: katsojat.

Täällä: https://www.facebook.com/events/1810474049271151 

 

(4) ABI-Mainostus KICK-OFF 29.5.

Yksi viime aikojen suurista puheenaiheista Otaniemen eri kiltojen sisällä on ollut abi-mainostus. Erityisesti informaatioverkostojen kilta Athene oli panostanut kyseiseen toimintaan viime vuonna. Tänä keväänä on nyt saatu nähdä heidän työnsä hedelmät, kun infon hakukohteen hakijamäärä sai kokea huiman yli 50 prosentin kasvun viime vuodesta.

Tästä innoittuneena myös Fyysikkokilta on päättänyt alkaa panostamaan enemmän omaan abi-markkinointiinsa, jota tällä hetkellä ei ole ollenkaan olemassa. Siispä järjestämme toiminnalle kick-off -tapahtuman maanantaina 29.5. klo 17:15 kiltiksellä. Tässä tapahtumassa kerrotaan hieman markkinoinnin syksyn aikataulusta, ideoidaan mahdollisia muotoja markkinoinnille sekä kartoitetaan hieman kiinnostusta toimintaan osallistumiseen.

Tule siis paikalle ja osallistu killan tulevaisuuden määrittämiseen!

Saara Niemeläinen, Opintovastaava

 

(5) Viestintä-workshop 31.5.

Kehitetään yhdessä killan viestintää!

Tarvitseeko kilta Telegram-tiedotuskanavan? Mistä kaikesta killan pitäisi tiedottaa? Miten killan toiminnan näkyvyyttä voidaan parantaa tiedoituksen kautta? Näitä kysymyksiä pohditaan viestintä-workshopissa keskiviikkona 31.5. kiltiksellä, klo 17:15 alkaen!

Jokainen vähääkään viestinnästä ja killan kehittämisestä kiinostunut on tervetullut mukaan!

tl;dr:

Mitä: Viestintä-workshop
Miksi: Koska viestintä on tärkeä osa killan brändiä!
Milloin: Ke 31.5. klo 17:15
Missä: Kiltiksellä

 

(6) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!

Haluaisitko tavata ja tukea fukseja heidän ensimmäisenä opiskeluvuonnaan? Entä haluaisitko saada helppoa rahaa leppoisasta ja ennen kaikkea minimaalisesta työstä? Jos vastasit kumpaankaan kysymykseen kyllä, niin hae ensi lukuvuoden opiskelijatuutoriksi!

Opiskelijatuutorit auttavat epävarmoja fukseja yliopisto-elämään totuttelussa sekä muissa opintoihin liityvissä käytännön asioissa. Tämän toiminnan ohella opiskelijatuutorit ovat yhteyksissä opettajatuutorien kanssa ja välittävät tietoja fuksien kuulumisista opintovastaavalle. Vaivanpalkaksi opiskelijatuutorit pääsevät tutustumaan uusiin opiskelijoihin ja täten heillä on erinomaisen tärkeä rooli fuksikasvatuksessa. Tuutorit saavat vielä kaupan päälle yliopistolta palkkioksi päätä huimaavat 100 euroa per lukuvuosi, eli yhteensä 200 euroa!

Kuka tahansa vähintään kolmannetta vuosikurssiaan syksyllä opiskeleva voi olla tuutori, eli nykyiset tupsutkin voivat hakea! Tuutorit kouluutetaan ennen orientaatioviikkoa tehtäväänsä, joten aikaisemman tuutorointikokemuksen puute ei ole este. Tuutorilta vaaditaan 4-5 tuutoritapaamista fuksien kanssa vuoden aikana.

Tulevat fuksit tarvitsevat juuri sinua!

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä opintovastaavaan.

Hae siis viimeistään 30.6.

https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/102