Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Finnair

Futurice

OP

Relex

Sellforte

Smartly

**********
(1) Plättyn GE Healthcare -exkursio 11.5.
(2) Kinokiltis: Disney 16.5.
(3) Fyysikkospeksin rekry loppusuoralla
(4) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!
(5) Rekrytointi-ilmoitus: Valvojia valintakokeisiin

**********

(1) Plättyn GE Healthcare -exkursio 11.5.

Kiinnostaako lääketieteellinen tekniikka tai opiskeletko jopa LST-ohjelmassa? Plätty eli Polin lääketieteellisen tekniikan yhdistys järjestää exkursion GE Healthcaren toimitiloihin 11.5. kello 12:00 alkaen.

Ilmoittautuminen löytyy https://beta.doodle.com/poll/pabd24s5qiqqb7t2 . Lisätietoa löytyy Plättyn sivuilta https://platty.ayy.fi/.

Sivuilta löytyy myös muuta tietoa Plätystä mutta tässä vielä pieni kertaus.

Polin lääketieteellisen tekniikan yhdistys Plätty on vuonna 1993 perustettu Aalto-yliopistossa toimiva terveysteknologia-alan ammattiainejärjestö. Jäsenistöömme kuuluu niin kandivaiheen kuin maisteritason opiskelijoita pääosin bioinformaatioteknologian ja teknillisen fysiikan koulutusohjelmista. Suurin osa valmistuu vuonna 2015 lanseeratusta Life Science Technologies -maisteriohjelmasta, joka tarjoaa kuusi eri pääainetta kolmesta korkeakoulusta. Lisäksi mukana on paljon alan vaihto-opiskelijoita. Plättyn jäseneksi liittyminen on ilmaista ja tapahtuu täällä https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/plattyja . Listalle lähetetään tietoa Plättyn tapahtumista, excuista, ja muusta mielenkiintoisesta.

 

(2) Kinokiltis: Disney 16.5.

On kevään viimeisen kinokiltiksen aika! Tällä kertaa vuorossa on jokin Disneyn animaatioelokuva. Kuten aina, tarjolla on pientä purtavaa ja elokuvan saatte äänestää te: katsojat.

Täällä: https://www.facebook.com/events/1810474049271151

 

(3) Fyysikkospeksin rekry loppusuoralla

Loka-marraskuussa esitettävän Fyysikkospeksin toteutusvaihe on vapun jälkeen alkamaisillaan. Näyttelijävalintoja lukuunottamatta miltei jokaiseen osa-alueeseen mahtuu vielä väkeä, ja erityisesti kaipaamme mukaan lisää nuorta energiaa 1. ja 2. vuoden opiskelijoista!

Esimerkkejä mahdollisista nakeista ja varsinainen ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta tinyurl.com/fyysikkospeksirekry. Läpi produktion ja varsinkin sen loppuvaiheessa tarvitaan aina käsiä sekalaisiin puuhiin, joten mukaan voi hyvin liittyä ilman tarkempaa näkemystä omista artistisista ambitioista.

Vastaa siis formiin tai ota yhteyttä tuttuihin speksiläisiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 14.5. jotta ehdit mukaan produktion alkupamaukseen!

Elsa, Mama & Olli
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

(4) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!

Haluaisitko tavata ja tukea fukseja heidän ensimmäisenä opiskeluvuonnaan? Entä haluaisitko saada helppoa rahaa leppoisasta ja ennen kaikkea minimaalisesta työstä? Jos vastasit kumpaankaan kysymykseen kyllä, niin hae ensi lukuvuoden opiskelijatuutoriksi!

Opiskelijatuutorit auttavat epävarmoja fukseja yliopisto-elämään totuttelussa sekä muissa opintoihin liityvissä käytännön asioissa. Tämän toiminnan ohella opiskelijatuutorit ovat yhteyksissä opettajatuutorien kanssa ja välittävät tietoja fuksien kuulumisista opintovastaavalle. Vaivanpalkaksi opiskelijatuutorit pääsevät tutustumaan uusiin opiskelijoihin ja täten heillä on erinomaisen tärkeä rooli fuksikasvatuksessa. Tuutorit saavat vielä kaupan päälle yliopistolta palkkioksi päätä huimaavat 100 euroa per lukuvuosi, eli yhteensä 200 euroa!

Kuka tahansa vähintään kolmannetta vuosikurssiaan syksyllä opiskeleva voi olla tuutori, eli nykyiset tupsutkin voivat hakea! Tuutorit kouluutetaan ennen orientaatioviikkoa tehtäväänsä, joten aikaisemman tuutorointikokemuksen puute ei ole este. Tuutorilta vaaditaan 4-5 tuutoritapaamista fuksien kanssa vuoden aikana.

Tulevat fuksit tarvitsevat juuri sinua!
Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä opintovastaavaan.
Hae siis viimeistään 30.6.

https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/102

 

(5) Rekrytointi-ilmoitus: Valvojia valintakokeisiin

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoe sekä DIA-yhteisvalinnan valintakokeet järjestetään tänä vuonna aikavälillä 22.5 - 8.6. Henkilökuntavalvojien lisäksi tarvitsemme korkeakouluopiskelijoita valvojiksi. Valvojille järjestetään infotilaisuudet, ja etusijalla ovatkin tutkinto-opiskelijat jotka pääsevät infotilaisuuteen tai ovat osallistuneet aiempina vuosina. Alhaalta löydät tarkempaa tietoa koekohtaisista aikatauluista sekä palkkioista.

Jos olet halukas valvomaan valintakoetta, ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 10.5.2017. osoitteessa:

https://www.webropolsurveys.com/S/4C918CDD1427A657.par

Ennen ilmoittautumistasi pyydämme kuitenkin varmistumaan siitä, että todellakin pääset koepäivänä määriteltynä ajankohtana irrottautumaan muista velvoitteistasi.

DIA-yhteisvalinnan kokeet:

A-matematiikka: ma 22.5.2017 klo 13.00-16.00
Yhteiskuntatieteet: ti 30.5.2017 klo 9-12
Matematiikka: ti 30.5.2017 klo 14-17
Kemia: ke 31.5.2017 klo 9-12
Fysiikka: ke 31.5.2017 klo 14-18
Luonnontieteen koe: to 8.6.2017 klo 13-16

Opiskelijavalvojille maksamme palkkiota 3 tunnin kokeesta 60€ ja 4 tunnin kokeesta 75€. Koepäivinä valvominen alkaa noin puoli tuntia ennen kyseisen kokeen alkua ja päättyy noin puoli tuntia kokeen päättymisen jälkeen. Lisäksi infotilaisuus valvojille järjestetään 16.5. klo 9:30 U1-salissa (Otakaari 1, U-siipi). Varaathan siis koepäivän lisäksi infotilaisuuden ajankohdan kalenteriisi.

Ilmoitamme valituiksi tulleille erikseen sähköpostilla.

Kysymykset ja yhteydenotot voi tehdä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.