Killan yhteystiedot

AYY / Fyysikkokilta
PL 69
02151 Espoo
Y-tunnus: 1903417-1
fkfyysikkokilta.fi

Anna palautetta

Fyysikkokillan raadille/Fyysikkokillalle voi lähettää anonyymiä palautetta palautelomakkeella.

Killan partnerit

BCG

Futurice

OP

Sellforte

Smartly

**********
(1) SCI BBQ
(2) Fyysikkospeksin rekry loppusuoralla
(3) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!
**********

(1) SCI BBQ

Perustieteiden korkeakoulu korkkaa grillikauden, kun SCI:n opiskelijat ja henkilökunta kokoontuvat Ainon aukiolle. Tule siis nauttimaan leivästä ja sirkushuveista SCI:n piikkiin pe 5.5. klo 13-16. Grilliruoan lisäksi tarjolla on haalarimerkki heille, jotka pystyvät suorittamaan kaikkien SCI:n viiden killan rastit. Eivätkä haalarimerkit ainakaan aivokapasiteetin puutteesta jää saamatta, sillä rasteja kierretään opiskelija – henkilöstö -sekajoukkueissa. Tule siis nauttimaan ruoasta, juomasta ja (Suomen) kesästä sekä katsomaan kuinka proffat pitää hauskaa!

tl; dr;
pe 5.5. 13-16 Ainon aukio
Ruokaa, kesää, proffia

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/314122929005586/

 

(2) Fyysikkospeksin rekry loppusuoralla

Loka-marraskuussa esitettävän Fyysikkospeksin toteutusvaihe on vapun jälkeen alkamaisillaan. Näyttelijävalintoja lukuunottamatta miltei jokaiseen osa-alueeseen mahtuu vielä väkeä, ja erityisesti kaipaamme mukaan lisää nuorta energiaa 1. ja 2. vuoden opiskelijoista!

Esimerkkejä mahdollisista nakeista ja varsinainen ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta tinyurl.com/fyysikkospeksirekry. Läpi produktion ja varsinkin sen loppuvaiheessa tarvitaan aina käsiä sekalaisiin puuhiin, joten mukaan voi hyvin liittyä ilman tarkempaa näkemystä omista artistisista ambitioista.

Vastaa siis formiin tai ota yhteyttä tuttuihin speksiläisiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 14.5. jotta ehdit mukaan produktion alkupamaukseen!

Elsa, Mama & Olli
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

(3) Lähde opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2017-2018!

Haluaisitko tavata ja tukea fukseja heidän ensimmäisenä opiskeluvuonnaan? Entä haluaisitko saada helppoa rahaa leppoisasta ja ennen kaikkea minimaalisesta työstä? Jos vastasit kumpaankaan kysymykseen kyllä, niin hae ensi lukuvuoden opiskelijatuutoriksi!

Opiskelijatuutorit auttavat epävarmoja fukseja yliopisto-elämään totuttelussa sekä muissa opintoihin liityvissä käytännön asioissa. Tämän toiminnan ohella opiskelijatuutorit ovat yhteyksissä opettajatuutorien kanssa ja välittävät tietoja fuksien kuulumisista opintovastaavalle. Vaivanpalkaksi opiskelijatuutorit pääsevät tutustumaan uusiin opiskelijoihin ja täten heillä on erinomaisen tärkeä rooli fuksikasvatuksessa. Tuutorit saavat vielä kaupan päälle yliopistolta palkkioksi päätä huimaavat 100 euroa per lukuvuosi, eli yhteensä 200 euroa!

Kuka tahansa vähintään kolmannetta vuosikurssiaan syksyllä opiskeleva voi olla tuutori, eli nykyiset tupsutkin voivat hakea! Tuutorit kouluutetaan ennen orientaatioviikkoa tehtäväänsä, joten aikaisemman tuutorointikokemuksen puute ei ole este. Tuutorilta vaaditaan 4-5 tuutoritapaamista fuksien kanssa vuoden aikana.

Tulevat fuksit tarvitsevat juuri sinua!
Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä opintovastaavaan.
Hae siis viimeistään 30.6.

https://www.fyysikkokilta.fi/ilmo/signup/102